29 August 2013

Jak jsem ve Švédsku novému stylu přišla.

Ve Švédsku jsem přišla k novému stylu. Při zpětném pohledu na svůj šatník jsem shledala, že krajek a krásných šatů už projednou bylo dost. V závislosti na zdejším počasí jsem poslala krátké sukně domů a vybavila se teniskami Nike a černou softshellovou pritovětrnou (ale tedy skvěle padnoucí) bundou. Navštěvuji tu na venkově pole, lesy, louky, krávy, voly. Krajkové šaty jsou zde zbytečností. Po návratu domů vyhodím své dvě skříně šatů oknem a půjdu vykoupit Hudy sport. A pak vyrazím v pohorkách na přednášku filozofie. Tak. Na podzim si plánuju pořídit softshellovou sukni, gumáky a vlněné ponožky. Nevíte náhodou, kde sehnat kvalitní softshellovou látku? Předpovídám, že hitem příštího podzimu bude právě vkusné a stylové oblečení vyrobené z funkčních materiálů. No představte si to, voděodolná krajková blůza, není to nádhera?



7 comments:

  1. Konečně se ukazuješ jako smrtelnice. Krásné šaty či sukně jsou super v létě ve městě či na podobných místech. Ale když jde do tuhého co se týče počasí i prostředí, je fajn vidět, že si oblékneš i funkční oblečení a nestydíš se za to. Spíš si z toho uděláš legraci.

    ReplyDelete
  2. tak, drahá, zamlouvám si ty dvě skříně, ano! :)

    ReplyDelete
  3. Doufám, že se ale nějakého šatového outfitu dočkám, moc se mi tvůj styl líbil.

    ReplyDelete
  4. "voděodolná krajková blůza" - tak to ještě nemáš krajek dost :))

    ReplyDelete
  5. Softshellky jsou skvělý vynález náhodou :) A softshellová látka v Brně v látkách Kalců, dokonce v několika barvách :)

    ReplyDelete