9 July 2013

Zapleteno.


Vlasy jsou korunou krásy, jak se říká. Pro mě to platí, na ty své, dlouhé a místy zlatavě blonďaté nedám dopustit, a ostříhat  je nedám. V létě mi do nich sice létají včely (nevím proč?) a neustále je nacházím na oblečení a že jsou dlouhé a světlé, jsou vidět. Ale patří ke mně a jednou mi třeba budou sahat do pasu. Tajně v to doufám.

6 comments:

  1. AnonymousJuly 09, 2013

    máš nádherné vlasy. (raz by som aj ja chcela dosiahnuť takej dĺžky, no bojím sa, že s pribúdajúcomi centimetrami sa budú strácať kučery) a hrozne sa mi páčia rôznorodé zapletance, no neviem to spraviť (avždy si v tom pripadám ako ťuk)
    si krásna.

    ReplyDelete
  2. Keby som s vlasmi dokázala také divy, ako ty... Máš ich nádherne zapletené. Tiež nachádzam svoje vlasy všade, to je úplne bežné :)

    ReplyDelete
  3. nechceš sem dať návod ako spraviť takýto účes? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obávám se, že mě nemá kdo fotit a na samospoušť bych to nezvládla.

      Delete
  4. Mám vlasy dlouhé asi jako ty a nejspíš i delší, ale takovýhle krásný účes neumím :) Obdivuju lidi, kteří s tím mají trpělivost. Jelikož jsem na takovéhle věci levá a hlavně se u toho vztekám, raději to už ani nezkouším. Jednoho dne bych vzala nůžky a ostříhala se na ježka :)

    ReplyDelete
  5. Mas uplnu pravdu..vlasy su korunou krasy..a ked Ti boli nadelene taketo naadherne..staraj sa o ne !!! Moje vlasy su totiz riedke a strasne jemne....a jedine co by som si priala...je mat ich take krasne ako ich mas ty ! :)

    http://dzejzetko.blogspot.sk/

    ReplyDelete